|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:06 . |
|
|||||||
| Bookmarks |
![]() |
|
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Konya 3-4 Mart Beyşehir Gölü Çadır Kampı Gezisi (fotoğraflarla)
3 mart cumartesi günü yola ç?kt???m?z gezi çok güzel geçti. macera, heyecan, e?lence ve bol kahkahayla tamamland?.
16 ki?ilik kamp ekibiyle muhte?em bir haftasonu geçirdik. Bey?ehir gölüne çad?r kamp??na gittik. Toplam da 290 km yol yap?ld?. kros, scooter,cup, racing, enduro, cruiser motorlarla tam bir motor karde?li?i vard?. Enduro ruhu bol bir gezi oldu. Ben de mi enduro alsam ne resimleri arkada?lardan toplad?m. s?ras? kar???k ama hepsi çok güzel. iyi seyirler. bu geziyi crazy_devil kankama hediye ediyorum ke?ke yan?m?zda olsayd?. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu
crazy_devil tarafından
(10-05-2007 Saat: 23:57 'de) değiştirilmiştir..
Sebep: Resim Düzenleme
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
MOSED ÜYE Üyelik tarihi: Feb 2007
Paylaşım: 0 / 106
görünü?e bak?l?rsa çok keyifli bi gezi olmu?. Te?ekkürler
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Moderatör Turnuvaları kazanan: 1 Üyelik tarihi: Feb 2007
Paylaşım: 0 / 299
Küstüm oynam?yorum yaaaaaaaaa
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Kanka çok güzel bir gezi ve kamp oldu?u ?üphesiz.Ke?ke bizlerde aran?zda olabilseydik.Ama maalesef yol-hava ve ba?ka nedenlerden ötürü aran?zda olam?yoruz.?n?allah ilerleryen günler ve aktivitelerde hep beraber olur ve güzel i?ler ba?ar?r?rz.Bizlerle payla?t???n içinde ayr?ca te?ekkür ederim.
|
|
|
|