Alıntı:
|
sarcosucos´isimli üyeden Alıntı
Yat?r?m konusu oldukça ?üpheli. 
|
?üpheli olacak bir durumu yok. Raicinin oldukça alt?na ald?m bir arkada??m?z?n acil paraya ihtiyac? olmas?ndan dolay?.
Herkese te?ekkür ederim. Arkada?lar bugun ö?leden sonra motoru denemek için yola ç?kt?m ve daha önce ileri sürü? teknikleri e?itimi ald???m pistte yakla??k iki saat boyunca hem viraj hem swerving çal??t?m. Antreman?m bittikten sonra da çok çok çok ani bir kararla çantam? bile toplamadan yola ç?kt?m. Urla, Seferihisar, Özdere, Gümüldür derken kendimi Ku?adas?nda buldum

?imdi Ku?adas?ndan kald?g?m Otelden yaz?yorum. Yar?n da k?smetse buradan Marmarise geçicem. Bol bol resimde çekiyorum döner dönmez ilk i?im bunlar? payla?mak olacak. çok çok keyifli bir gün oldu. Beni tan?yanlar biliyosunuz kurt var bende duram?yorum yerimde. Eski motorlar?mda da hep dola??rd?m ama ?unu belirteyim arkada?lar Enduro motor da yol yapmak kadar keyifli bir ?ey yok. Endurocular hep bahsederlerdi de ben onlar? o makina viraj yapmad?ktan sonra kamp yapsan ne olur diye terslerdim. Yan?lm???m bugün limitlerine kadar zorlad?m motoru. En ufak bir kayma ya?amad?m. Allah gezinin sonuna kadar da göstermesin

Ama ?unu da belirteyim zaman zaman hani 20 30 nm daha fazla tork istemedim de de?il... Gözüm doysun dimi