|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Kanuni Windy 125 Motosiklet Modeli
WINDY 125
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: May 2007
Paylaşım: 0 / 145
ya i?te bu benim motorum ama ön taran?n? hiç sevmi?yorum acaba o tampona benzer ?eyi ç?kar?p alt?na 2 far daham? taksam
Arka port bagaj? çok amaçl? kullan?m için oldukça uygundur. diyor bagaj? yok ki ? Konu
ytkbrs tarafından
(27-05-2007 Saat: 11:00 'de) değiştirilmiştir..
Sebep: Flood Korumasý
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Bagaj diye bahsetti?i öyle yüksek kapasiteli bir bag de?il; otura??n alt?nda ufak bir bagaj vard?r.Ufak bir alet çantas? alacak kadar.Ondan bahsetti?ini dü?ünüyorum.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
hay?r koltu?un alt?nda hiçbir?ey yok .. birde motorun sol arka k?sma?na do?ru anlam vermedi?im bir anahtar yeri var çevirince küçük bir ç?k?nt? ç?oluyor ne i?e yrad???n? çözemedi ?
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
WebMaster/Site Admin
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Web ÜYE |
slm arkada?lar ben yeni kat?ld?m umarim sizlerden faydal? bilgiler al?r ve sizlere faydal? bilgiler suna bilirim::: evet arkada??n dedigi gibi kanuni windy de arkada koltugun alt?nda ufak bir bagaj var o anahtar? cevirince koltugu yukar? kald?rman yeterli olacakt?r::::
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
arkada?lar koldu?un alt?nda bagaj yok.ben koltu?u söktüm ve alarm?n beynini oraya taktrm??t?m koltu?un alt?nmda yani bagaj yok.. port bagaj denilende arkadaki gri ç?k?nt? imi??
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Mar 2007
Paylaşım: 0 / 104
Alıntı: