|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:48 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Arkadaşlar selam ben enduro cros tarzı dağlarda ve doğada olabilmek için enduro tarzı bir motor almaya karar verdim tabiki ilk defa alacağım içinde fiyat olarak ufaktan başlıyayım dedim.
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz armonika. Almak istediğiniz makina hakkında daha geniş bilgi verirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Kaç cc'lik, fiyatı ne olsun... gibi
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: May 2008
Paylaşım: 0 / 5
şey pardon ben yuki YK200GY-2 DİYE HEM UFAK ÇAPLI HEMDE PARASAL OLARAK UCUZ(2800 YTL) BİR MOTORLA BAŞLAYAYIM DİYORUM FORUMDAKİ ARKADAŞLARIN AÇIKLAMALARINDAN SONRA, YANİ BİRAZ PROFESYONELLEŞELİM İSTİYORUM. SAYGILAR
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Super Moderatör Üyelik tarihi: Jun 2007
Paylaşım: 116 / 583
Öncelikle parça desteği konusunda dikkatli ol derim. Motor uzun süre yatarsa sıkıcı olur. Ayrıca ilk motor için zor bir tarz bence. Öncelikle 125 cc. lik bir commuter ile başlarsan daha iyi olmaz mı? Tarzını belirlemekten çok, parça ve servis desteğini çok önemse. Piyasada çok motor var ama arkasında desteği olan az motor var.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Armonika selam. Kusura bakma geç oldu biraz cevap
Soruna gelirsek; açık konuşmak gerekirse; yuki, hem Türkiye hemde Avrupa pazarında, çok bir pazar payına sahip değil. Bildiğim kadarıyla YUKİ, tekstiller için overlak makinası vs. üreten bir firma olmalı. Ama motosiklet pazarındaki hareketlenmeden etkilenerek bu piyasaya da el atmayı uygun gördüklerini düşünüyorum. Fakat yardımcı olabilmek adına şunları söyleyebilirim : 2800-3000 TL civarında makina almak istemen çok normal ve Çin malı makinalar için de bu fiyat oldukça iyi !!! Cross merakın olduğunu anlayabiliyorum yazından. Bu sınıfta, bol yedek parça, yaygın servis ağı ve yeni başlayan birisine en uygun olarak önerebileceğim; Mondial 150 UT ==>2600 TL civarında (Ürün üretimden kaldırılmış olabilir!!! Firmadan bilgi istedim, yanıt gelince yardımcı olacağım) Kanuni Cheetah 125 ==> 2500 TL civarı Kanuni Cross 250==> 3600 TL civarı Kanuni Enduro 200==> 3400 TL civarı Ramzey QM200GY ==> 4000 TL civarı Ramzey XGJ 150 GY ==> 3000 TL civarı Umarım Yardımcı olabilmişimdir. Soruların için bu başlık altında devam edelim...
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... MOSED-Motosiklet Sevenler Derneği Konu
crazy_devil tarafından
(21-05-2008 Saat: 02:30 'de) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|