|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:55 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Moderatör |
Msniniz hacklenebilir dikkat!!!
Rea kod adl? bir hacker rekor denemesi için tüm türkiyedeki kullan?c?lar?n adreslerini imha edece?ini söylüyor ve yap?yor onun için sak?n listene rea adl? msn adresi kabul etme art? tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sende çöküyorsun bir sürü tan?d?k ki?ilerin adresleri hacklenmi? ben listemdeki herkese gönderiyorum sizde gönderin. (Al?nt?d?r)
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Msn ve bilgisayar güvenli?inde bir kaç püf nokta vard?r.
Kesinlikle ?ifrelerimizi özel karakter-harf ve rakam kombinasyonundan olu?turmal?y?z.Bu ?ekildeki ?ifrelerin k?r?lmas? oldukça zor-hatta imkans?za yak?nd?r.Ancak baz? aç?klar veririz bizler de hacker veya lamerlara. En basitinden bize bir trojan gönderirler ve fark?nda bile olmadan biz makinam?z? her açt???m?zda yazd???m?z ve yapt???m?z her ?ey o insana ula??r.Dikkatli olal?m.Kesinlikle antivirüs kullanal?m (ben NOD32 ve avast ? öneririm).Nod32 piyasadaki bir çok virüsü ve spy ? rahatl?kla tan?yabiliyor.Bunun yan?s?ra,baz? antivirüslerde de bulunan firewall (güvenlik duvar?) özelliklerini aktif edelim.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Moderatör Turnuvaları kazanan: 1 Üyelik tarihi: Feb 2007
Paylaşım: 0 / 299
Msn umrumda de?il asl?nda bunu en iyi sen biliyorsun serdar ama konu milli bir durum. A?a??l?k bi adam?n Türk milletini bu kadar basit görmesine dayanamam.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Mar 2007
Paylaşım: 0 / 104
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Moderatör Turnuvaları kazanan: 1 Üyelik tarihi: Feb 2007
Paylaşım: 0 / 299
12 karakter yeterlidir san?r?m :P
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Apr 2007
Paylaşım: 0 / 34
bu olay anlatan mail'i herkes birbirine forward ediyor..halbuki buradaki amaç aktif mail adreslerini toplay?p sonunda reklam kampanyalar? için kullanmak..ben network uzman?y?m,böle yalan mail'lere kanmay?n,bunlar? arkada?lar?n?za forward etmeyin derim.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Mar 2007
Paylaşım: 0 / 0 |
Alıntı: