|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:45 . |
|
|||||||
| Bookmarks |
![]() |
|
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
MOTOS?KLET SEVENLER AYNI çATI ALTINDA BULU?SUN D?YE, B?RL?K BERABERL?K OLSUN D?YE, MANEV?YATIN ÖNEM?N? HERKESE KANITLAYALIM D?YE, MOTOS?KLET KARDE?L??? NEYM?? GÖRSÜNLER D?YE, VE HERKES MOSED'L? OLSUN D?YE; MOSED'?N 1.YILI ?EREF?NE HERKESE ÜCRETS?Z DERNEK ÜYEL??? VEREL?M DED?K... NASIL DEM???Z ? B?Z ?Y? OLDU?UNU DÜ?ÜNDÜK. S?Z NE DERS?N?Z ? Cevab?n?z EVET ise; hiçbir engeliniz yok. Hemde ne üyelik aidat? ödemek var,ne de üyeli?e giri? bedeli. Yapman?z gereken TEK ?EY, ekteki Üyelik Ba?vuru Dilekçesini doldurmak, ve mosed@mosed.net adresine göndermek.(D?LEKçE EK?) NOT 1 : Dolduraca??n?z bilgilerin do?rulu?unu kontrol ediniz.Üyelik ba?vurular?n?z?n savc?l?k soru?turmas? neticesinde de?erlendirmeye al?naca??n? unutmay?n?z. NOT 2 : Üyelik Ba?vuru Dilekçenizin yan?s?ra mailinize, 1 Adet Vesikal?k Foto?raf ve 1 Adet Nüfus Cüzdan? örne?i eklemeniz gerekmektedir. Kampanya 20 A?ustos 2007 - 20 Eylül 2007 Tarihleri aras?nda geçerlidir. Kampanya 20 Eylül 2007, Saat - 23:59'da Sona Erecektir. Bu tarihten sonra yap?lacak ba?vurular ücretli üyeli?e tabii olacakt?r. Ücretsiz üyelik ba?vurular?n?n dikkate al?nmas?nda; a?a??da yer alan dernek tüzük maddeleri esas al?nacakt?r(normal dernek üyeliklerinde oldu?u gibi). Kampanya,1 senelik ücretsiz MOSED üyeli?ini kapsamaktad?r.Üyelik halinin devam?nda, dernek üyelik aidat? olan #1#YTL (Senelik 12YTL) ve üyeli?e giri? ödentisi olan #10#YTL'nin ödenmesi dernek tüzü?ümüz taraf?ndan öngörülmektedir. Dernek aidat? ve üyeli?e giri? ödentisi miktarlar?n?n yükseltilmesi veya azalt?lmas? hakk?m?z sakl?d?r ve Yönetim Kurulu karar? ile de?i?tirilebilmektedir. NOT: Üyelik aidat? ve üyelik giri? ödentilerinin komik rakamlar olmas?, her motosiklet gönüllüsünü MOSED'li yapabilmek içindir.MOSED avantajlar?n?n bir k?sm?n? BURADAN ö?renebilirsiniz. MOSED, Türkiye'nin gelmi? geçmi? en büyük Motosiklet Derne?i olmakla birlikte, her geçen gün ç?? gibi büyüyen bir ilgiyle izlenmektedir.(En yak?n örnek ise; 7 gün önce sitemize hackerlar taraf?ndan yap?lan sald?r?d?r). LÜTFEN MOSED TÜZÜ?ÜNÜN A?A?IDAK? MADDELER?N? GÖZÖNÜNE ALARAK ÜYEL?K BA?VURUSU YAPINIZ. Madde 5 - Üye Olma Hakk? ve Üyelik ??lemleri Fiil ehliyetine sahip bulunan ve derne?in amaç ve ilkelerini benimseyerek bu do?rultuda çal??may? kabul eden ve Mevzuat?n öngördü?ü ko?ullar?n? ta??yan her gerçek ve tüzel ki?i bu derne?e üye olma hakk?na sahiptir. Ancak, yabanc? gerçek ki?ilerin üye olabilmesi için Türkiye’de yerle?me hakk?na sahip olmas? da gerekir. Onursal üyelik için bu ko?ul aranmaz. Dernek ba?kanl???na yaz?l? olarak yap?lacak üyelik ba?vurusu, dernek yönetim kurulunca en çok otuz gün içinde üyeli?e kabul veya iste?in reddi ?eklinde karara ba?lan?r ve sonuç yaz?yla ba?vuru sahibine bildirilir. Ba?vurusu kabul edilen üye, bu amaçla tutulacak deftere kaydedilir. Derne?in as?l üyeleri, derne?in kurucular? ile müracaatlar? üzerine yönetim kurulunca üyeli?e kabul edilen ki?ilerdir. Zamanla s?n?rl? olmayarak maddi ve/veya manevi yarar sa?layanlara Yönetim Kurulu karar? ile Onursal Üyelik unvan? verilebilir. Onursal üyelerin aidat ödeme zorunluluklar? yoktur. Onursal Üyeler Derne?in tüm faaliyet ve organizasyonlar?ndan faydalanabilir, faaliyet ve organizasyonlarda aktif görev alabilirler. Genel Kurul Toplant?lar?na kat?labilir, söz alabilir, ancak oy kullanamazlar, seçilemezler. Derne?in ?ubesi aç?ld???nda dernek merkezinde kay?tl? bulunanlar?n üyelik kay?tlar? ?ubelere aktar?l?r. Yeni üyelik müracaatlar? ?ubelere yap?l?r. Üyeli?e kabul ve üyelikten silinme i?lemleri ?ube yönetim kurullar? taraf?ndan yap?l?r ve en çok otuz gün içinde bir yaz?yla Genel Merkeze bildirilir. ·Affa u?ram?? olsalar bile; a-Zimmet,ihtilas,irkilap,rü?vet,h?rs?zl?k,doland?r?c ?l?k,sahtecilik,inanc? kötüye kullanma,dolanl? iflas gibi yüz k?zart?c? suçlar ile,istismal ve istihlak kaçakç?l??? d???nda kalan suçlar? ve resmi ihale ve al?m sat?mlara fesat kar??t?rma suçlar?ndan biri ile mahkum olanlar, b-Türk Ceza Kanunu’nun 2’nci kitab?n?n birinci bab?nda yaz?l? suçlardan veya bu suçlar?n i?lenmesini aleni olarak tahrik etmek suçlar?ndan biri ile mahkum olanlar, c-Türk Ceza Kanunu’nun 312’nci maddesinin ikinci f?kras?nda yaz?l? ; halk? s?n?f,?rk,din,mezhep veya bölge farkl?l??? gözeterek kin ve dü?manl??? aç?kça tahrik etme suçlar?yla,ayn? kanunun 316,317 ve 318’nci maddelerinde yaz?l? kalpazanl?k suçlar?ndan biriyle mahkum olanlar, Kesinlikle dernek üyesi olamazlar.Dernek üyeli?ine kabul edilseler bile;hakk?nda yap?lan soru?turma neticesinde;bu fiillerden bir yada birkaç?n? i?lemi? bulunanlar?n üyeli?i;istifa dilekçesi beklenilmeksizin yönetim kurulu karar? ile iptal edilir(üyelikten ç?kar?l?r). Madde 6 - Üyelikten ç?kma Her üye yaz?l? olarak bildirmek kayd?yla, dernekten ç?kma hakk?na sahiptir. Üyenin istifa dilekçesi yönetim kuruluna ula?t??? anda ç?k?? i?lemleri sonuçlanm?? say?l?r. Üyelikten ayr?lma, üyenin derne?e olan birikmi? borçlar?n? sona erdirmez. Madde 7 - Üyelikten ç?kar?lma : Dernek üyeli?inden ç?kar?lmay? gerektiren haller ; 1-Dernek tüzü?üne ayk?r? davran??larda bulunmak, 2-Verilen görevlerden sürekli kaç?nmak, 3-Yaz?l? ikazlara ra?men üyelik aidat?n? alt? ay içinde ödememek, 4-Dernek organlar?nca verilen kararlara uymamak. 5-Üye olma ?artlar?n? kaybetmi? olmak, 6-Tüzük 5.Maddesinin a/b ve c bentlerindeki durumlar tespit edilenler, 7-Hakk?nda tüzük 21. Maddesinin a/b/c/d/e/f /g ve h bentlerindeki durumlar nedeniyle disiplin ve de?erlendirme kurulu,kesin ihraç karar? al?nanlar. 7/a-Haklar?nda Disiplin ve de?erlendirme Kurulunca kesin ihraç karar? verilmi? olanlar, ilk Genel Kurula müracaat edebilirler. Genel Kurul kesin ihraç karar?n? onaylarsa ihraç edilenler için mahkemeye müracaat hakk? do?mu? olur ve mahkemenin verece?i karar kesin ve ba?lay?c?d?r Yukar?da say?lan durumlardan birinin tespiti halinde yönetim kurulu karar? ile üyelikten ç?kar?labilir. Dernekten ç?kan veya ç?kar?lanlar, üye kay?t defterinden silinir ve dernek malvarl???nda hak iddia edemez. Madde 21 -Disiplin ve De?erlendirme Kurulu Disiplin Cezas? Gerektirecek durumlar : a-) Dernek ad?na düzenlenen her türlü organizasyonda ta?k?nl?k ç?karmak,derne?in ismi,itibar? ve haysiyetini küçük dü?ürecek hareketler sergilemek, b-) Toplant?lara,oylamalara,tahsilatlara...vs. hile kar??t?rmak, c-) Motosiklet ile yap?lacak grup sürü?ü gerektiren gezilerde,gezi öncesi grup taraf?ndan aç?k oylama ile seçilen road captain (1.sürücü-Yol kaptan?)’ in talimatlar?na uymamak, d-) Yönetim kurulu taraf?ndan al?nan kararlara itaat etmemek, e-) Üzerine dü?en yükümlülükleri yerine getirmemek, f-) Dernek üyelerini ve dernek organlar?n? yan?lt?c?,hileli,art niyetli,suistimal edici söz,davran??,hal ve hareketlerde bulunmak. g-) Dernek faaliyetlerini zorla?t?r?c?,geciktirici yada önleyici tutumlar sergilemek, Madde 22 -Disiplin ve De?erlendirme Kurulu’nun verebilece?i cezalar 21’nci maddedeki a/b/c/d/e/f/g ve h bentlerinde belirtilen durumlar? sergileyenler ve/veya bu durumlar?n ortaya ç?kmas?nda etkin rol oynayanlara verilecek cezalar a?a??daki gibidir : 1-?htar : Dernek Tüzü?ü ve 2998 say?l? yasaya ayk?r? davran?? içerisinde bulunan ve hareketini bilmeyerek ve istemeyerek yapan üyelere verilir. 2-Muvakkat ?hraç : Dernek içerisinde huzursuzluk yaratan, dernek tüzük ve prensiplerini çi?neyen , kanuni yasaklara uymayanlara, bilmeyerek veya bilmesi icap eden hallerde oldu?u gibi böyle bir harekete bir daha tevessül etmeyece?ine kesin olarak inan?lm?? üyeye verilir. 3-Kesin ?hraç : Dernek içinde bulunmas?, her yönü ile sak?ncal? ki?ilere , tüzük , iç tüzük ve kanuni uygulamalara riayet etmeyen,dernek amaçlar?n? ve gidi?at?n? engelleyenlere verilir. Disiplin ve Denetleme Kurulu’nun karar? bir yaz? ile Yönetim Kuruluna bildirilir. Yönetim Kurulu ilk toplant?s?nda konuyu görü?erek uygulamaya koyar.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... MOSED-Motosiklet Sevenler Derneği Konu
crazy_devil tarafından
(20-08-2007 Saat: 21:28 'de) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|