|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:57 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderatör |
DİDİM DATÇA
Didim'de bir günlük dinlenmenin ardından MARMOK ziyareti için kara yolu ile Datça'ya gittik. Eşim hala yorgun olduğundan ve zaten bir otomobil beraberimizde geleceğinden bu etapta tek kişi giittim.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Datça'da bir gece güzel bir apart otelde kaldık, iki gün 30 Km uzaklıktaki MARMOK festival alanına gittik. MARMOK resimlerini ayrıca yükleyeceğim. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Şu yola,şu virajlara,denizin mavisine,ormanın yeşiline...kurban olayım ben yahu. Bizimle paylaştığınız için teşekkürler ali abi. Güzel bir (hatta bir kaç) gezi olmuş. Hayranım size yahu. Allah zeval vermesin.Maşallah. İnşallah daha nice gezilerde birbirimizi görüp daha büyük organizasyonlarda beraber olacağız...
Bizimle paylaştığınız için çok çok teşekkürler tekrar...
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Anahtar Kelimeler |
| datça motosiklet, didim datça gezisi, didim gezisi, motosiklet, motosikletle gezi, motosikletle yolculuk |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|