Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:20 .  

Geri git   MOSED.NET FORUM-Türkiye'nin Motosiklet Portalı > Haber Arşivi > Güncel Müzik Haberleri

Anasayfa İncelemeler Galeri Oyun Blogum Yeni Mesajlar İstatistik Radyo & TV Profilim
FORUM İletişim Rota Planlama Hava Durumu Link Paylaşım RSS SiteMap Gizlilik Bildirimi Reklam Ver

Bookmarks
Sosyal Link Paylaşımı
 Kaydet AddThisTo Kaydet Digg Kaydet Reddit Kaydet Furl Kaydet Del.icio.us Kaydet Google Kaydet Yahoo! This Kaydet Technorati Kaydet StumbleUpon Kaydet Spurl Kaydet Netscape Kaydet Spurl Mister Wong KaydetKaydet MSN Live  Kaydet Blinklist Kaydet Netvouz Kaydet Designfloat Kaydet Yumiyum Kaydet Backflip Kaydet Blogmarks

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-05-2007, 16:18   #1 (permalink)
WebMaster/Site Admin

Avatar crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım RaJuMeter Champion! Snow Boarding Champion! 123 Go Ste Champion!

Üyelik Bilgileri
Ruh Halim:

Seviye: 59 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 2188 / 2188
Güç: 2521 / 7485
Tecrübe: 35%

İletişimcrazy_devil - İCQ üzeri Mesaj gönder crazy_devil - AİM üzeri Mesaj gönder crazy_devil - MSN üzeri Mesaj gönder crazy_devil - YAHOO üzeri Mesaj gönder crazy_devil isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder
Hande Yener'den yeni albüm : Nas?l Delirdim

Hande Yener uzun zamandir beklenen ve yaza damgasini vurmasi beklenen Erol Köse imzal? "Nas?l Delirdim" isimli yeni albümüyle müzik marketlerde yerini ald?. Birbirinden güzel ve yepyeni 13 ?ark?n?n yer ald??? albümde Hande Yener imzal? ?ark?lar da var.

?ark? sözü yazmaya bu i?i yapan arkada?lar?n?n verdi?i cesaretle ba?lad???n? ve çok zevk ald???n? söyleyen Hande Yener, kendisi olma yolculu?unda bir hayalini daha gerçekle?tirdi?ine inan?yor... "Hande Maxi" albümünde birlikte çal??t??? Boaz Aldujeli ile "Nas?l Delirdim" için tekrar bir araya gelen Hande Yener bu kez müzik direktörü olarak Erol Temizel ile çal??t?.
"Nas?l Delirdim"in a?k?n insan?n ba??na gelen halleriyle hayatta yaratt??? gücü ve de?i?iklikleri arayan bir albüm oldu?unu söyleyen Hande Yener, "Güzel bir albüm yapmak ancak büyük bir organizasyonla ve çok çal??mayla mümkün, bu arada tesadüfi bulu?malar?n ve sa?lam bir diskografinin ba?ar? içindeki büyük pay?n? unutmamak gerekir" diyor.
"Apayr?" albümün de birçok ?ark?s?n? seslendirdi?i Mete Özgencil'in "Sen Anla" adl? yeni bir ?ark?s?n? da "Nas?l Delirdim"in repertuar?na alan Hande, dinleyicilerini bu romantik slowla ilgili uyar?rken Sezen Aksu'nun ?ark?s? "Kibir"in ise albüme büyük bir ihti?am katt???n? söylüyor.
"Ne Yapars?n", "?u An Erken", "Nas?l Delirdim", "Romeo", "F?rt?na", "A?k?n Gücü", "Kötülük", "Kurtar Beni" isimli ?ark?lar?n d???nda Hande Yener, bu albümde iki cover ?ark? da seslendirdi. Olcayto Ahmet Tu?suz'a ait Seyyal Taner'in klasikle?mi? ?ark?s? "Naciye" ve Anita Baker'in 80'li y?llara damgas?n? vuran hiti "Rapture of Love"... ya da Türkçe ad?yla "Seni sevi...yorumlar yok". Bu unutulmaz ?ark?n?n Türkçe sözlerini Boaz Aldujeli ve Hande Yener yazd?lar. Aranjesi ise; albümün bütün aranjelerini haz?rlayan Erol Temizel'e ait. "Nas?l Delirdim" T-express studyolar?nda 6 ayl?k yo?un ve titiz bir çal??ma sonucunda haz?rland?.
Albümün bütün görsel konsepti Kemal Do?ulu imzas?n? ta??yor. "Nasil Delirdim" için özel olarak tasarlanan yeni Hande Yener k?yafet ve saçlar?yla çekilen foto?raflar görülmeye de?er. Albüm kapa?? bir masal kitab? olarak tasarlanm?? ayr? bir dünya. Bu fikrin albümün içeri?inden do?du?unu ve tasar?ma ilk gördü?ü anda vuruldu?unu söyleyen Hande, "Nas?l Delirdim" ve dinleyiciler aras?ndaki ilk temas?n bu s?cakl?kta ba?layacak olmas?n? bütün ekibin aralar?nda yaratt??? samimi ileti?ime ba?l?yor.

Konu crazy_devil tarafından (16-05-2007 Saat: 16:44 'de) değiştirilmiştir..
Sponsor Bağlantılar

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil