|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:18 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Hilal'in ödülü ?aibeli !
Ye?im Salk?m, jüri üyesi oldu?u "Bir Dilek Tut" program?nda aç?klad?: "Hilal Cebeci'nin 1999'da Kral TV'den kazand??? "En ?yi ç?k?? Yapan Kad?n ?ark?c? Ödülü"nü ben verdirttim!" Önceki gece yay?nlanan 'Bir Dilek Tut' adl? program jüri üyesi Ye?im Salk?m ile 'koç' Hilal Cebeci aras?nda ya?anan polemi?e sahne oldu.Olaylar; programa Serkan Saçl? adl? yar??mac?n?n e?itmeni olan Tu?ba Ekinci'nin yerine Cebeci'nin getirilmesiyle ba?lad?. Hilal Cebeci, partneriyle birlikte sergiledi?i performans?n ard?ndan yorumlar? dilerken neye u?rad???n? ?a??rd?! ÜZER?NDE BÜYÜK EME??M VAR Tart??ma jüri üyesi Ye?im Salk?m'?n, söz isteyerek "Benim müzik ?irketimden zor ayr?ld???n? söylüyormu?sun, aç?kla! çünkü beni zan alt?nda b?rak?yorsun" demesiyle ba?lad?. Salk?m sözlerine ?u cümlelerle devam etti: "Senin ilk albümünün prodüktörlü?ünü ben yapt?m. Üzerinde büyük eme?im var. Bana ilk geldi?inde, de?il ?ark? okumay?, hiçbir ?ey bilmiyordun. Sana 'Köylü Güzeli' lakab?n? da ben takt?m. Ayr?ca burada aç?kl?yorum ki, 1999'da Kral TV'den ald???n 'En ?yi ç?k?? Yapan Kad?n ?ark?c? Ödülü' de ?aibelidir. çünkü o ödülü sana ben verdirttim. Herkesten çok özür diliyorum..." ÖDÜLÜMÜ GER? VERECE??M Konu?ma hakk? isteyen Hilal Cebeci ise Kral TV'den ald??? ödülün ?aibeli oldu?unu bilmedi?ini belirterek, "Geri verece?im" dedi. Cebeci, ya?ananlar? 'ki?ilik haklar?na sald?r?' olarak yorumlarken, programdan ayr?lmak istedi?ini belirtti. Ye?im Salk?m ise "Programdan ayr?lma! Burada her hafta koçluk yap, yüzle?elim!" dedi. Konu
crazy_devil tarafından
(16-05-2007 Saat: 16:39 'de) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
|