Basinda çikan "Baris Akarsu'nun sevgilisi Erkin Koray'in kiziydi" haberi üzerine Erkin Koray'in kizi Damla Koray canli yayinda askini anlatti. Elif Güvendik ve Müge Dagistanli'nin sundugu "Orada Neler Oluyor" programina telefonla katilan Damla Koray, Baris Akarsu'yla askini itiraf etti..
Damla Koray sunlari söyledi: "Biz Ankara'da tanistik, sevgilisi denilen Zeynep'le iliskisi alti ay önce bitmisti. Bizim iliskimizin simdi çikmasinin nedeni ise Baris Manço'nun esi Ilkim Hanim'dir. Çünkü babamin ve Ilkim Hanim'in da oldugu bir kahvaltida hep birliklteydik. Ilkim Hanim bu konuyu söylemese ben hiç bahsetmezdim bile. Dolayisiyla
reklam yapmak isteseydim, Baris hayattayken iliskimizi söyleyip
reklam yapardim" ZEYNEP'TEN AYRILMISTI
Baris Akarsu'nun agir yaralandigi ve sonrasinda da hayatini yitirdigi tkavgada ölen Zeynep Koçak'in eski sevgilisi oldugunu söyleyen Koray; "Biz nisanli degildik. Baris'in öyle bir programi yoktu 1-2 sene içinde. Benim bildigim Zeynep'le marttan beri ayrilar bizde martin sonlarinda beraber olmaya basladik. Babamin oldugu bir ortamda tanistik, babam bu kadarini bilmiyordu" diye konustu.
Damla Koray sözlerini söyle sürdürdü: "Ayrica Barisin böyle bir seyle gündeme gelmesini uygun görmedigimiz için böyle bir sey olmadi. Biz sadece aramizda bir seyler yapmaya çalistik. Nisan gibi bir barda karsilastik ve telefonlardan sohbet etmeye basladik. Sonra baska konserlerinde kaynastik ben de konserlerini kaçirmadim. Iliskimize Ilkim Hanim tek sahit galiba. Böyle bir seyin gündeme gelmesini bu sekilde istemedik büyük ihtimalle sonu evlilik olacakti. Kazayi duydugumda Bodrum'a kosup gittim. Dogum günü partisine babamla oldugum için katilamamistim. Baris'la en son dogum gününde konusmadik, ondan bir gün önce konustuk. Bana evlenir misin demedi ama sonu belli olan iliskiler vardir, bizim aramizda çok özel seyler vardi. Gönül isterdi ki ben Baris'la birlikte yayina katiliyim ve bu haberi beraber okuyalim."