|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:13 . |
|
|||||||
| Bookmarks |
![]() |
|
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#12 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Jul 2008
Paylaşım: 0 / 0
İlk önce herkese Selam...
Adım Hamdi TELEK...yaşım 17 yaşındayım... yamaha nouvo motosiklet kullanamktayım ve yakın zamanda cbf 150 almayı düşünüyorum... şu anda iş nedeni ile antalya side ikamet etmekteyim... Afyonkarahisar'da motosiklet kültürünün gelişmesi kullanıcılar arasında beraberlik ortamı kurulması için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum... Bu çalışmalar doğrultusunda AFMOK afyonkarahisar motosiklet kulübünü kurduk... (resmileştirme aşasındaydı.......) Kulüp çerçevesinde ilk önce 3 lişi başladık işe... Sonra sayımız arttı... Fakat iş nedeni ile antalya'ya gelince kimse kulübü toplamadı... Anladımki afyon'da 1 kişi herkesi toplamadan bu iş yürümez... Afyonkarahisarda bilinçli motosiklet kullanıcısı malesef 100 kişiden 1 kişidir belki bu oran dahada azdır... Afyonda genel mantık racing motosiklet e binilir... Kask takılmaz... Kask takana hatta uzaylı gibi bakılır... Yani kısacası motosiklet konusunda afyondan (merkez) hiçbirşey olmaz... Tabiki bu benim şahsi fikrimdir... Afyon'da motosiklet kullanıcılarını bilinçlendirme konusunda fikirleri olan var ise ben elimden geldiği kadar yardımcı olurum... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
WebMaster/Site Admin
|
Alıntı:
Alıntı:
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... MOSED-Motosiklet Sevenler Derneği Konu
crazy_devil tarafından
(19-07-2008 Saat: 20:44 'de) değiştirilmiştir..
|
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|