|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:11 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Sevgili Günlük...
* sevgili günlük, herkes, hersey altust oldu, guvenebildigim dostlarimdan
sadece brutus kaldi. ( sezar ) * sevgili günlük, bizim imparator iyice sap?tt?. "ülkenin etraf?na duvar örün!" diye tutturdu. yok ebenin ..m?! bu adam ya ülke s?n?rlar?n? bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor! (mö 200, çinli bir mimar) * sevgili günlük, içimden bir ses aya gidilecek, roma bölünecek falan diyor. hatta ikiz kuleler y?k?lacak diyor, ama ben ikiz kulelerin ne oldu?unu bile bilmiyorum. hay?rl?s? olsun... (1550, nostradamus) * sevgili günlük, senden ba?ka derdimi anlatabilece?im kimse yok! alt taraf? bir elma ya! bir elma kadar de?erim yokmu?. (bilinmeyen zaman, hz. adem) * sevgili günlük, kraliçenin sponsorlu?unda aylarca okyanuslarda doland?m, bula bula hindistan? buldum. ?ans?m? s..im! ben ?imdi kraliçeye ne diyece?im? Kafa geçmez mi benimle, "kristof efendi hindistan? m? buldun, afferin sana!" diye. (1492, kristof kolomb) * sevgili günlük, bir yemin ettim ki dönemem. (hipokrat) * sevgili günlük, aram?zda kals?n ama, bizim stajiyer monica var ya, ta? gibi ?erefsizim! ?eytan diyor, at ?unu oval ofise, kim nereden duyacak!? (2000, bill clinton) * sevgili takvim, yar?n beni ba?bakan yapt?lar. ben de ankaraya liman yaparak millete olan borcumu ödetece?im. ama çok yoruluyorum. hatta yorgunluktan sürekli hasülüsas, hasülünas, hasülas, hasünilas, has... (2001, çiller) * sevgili günlük, bu rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. ulan bir gece tak?lsam ?u hatunla duyan olur mu acep? (1711, baltac? mehmet pa?a) * sevgili günlük, bugün çocuklara hediyeler da??tt?m. (31 aral?k, noel baba) * sevgili günlük, bugün hava bulutlu. ya?mur çiseliyecek galiba. romatizmalar?m azd?. Uzun sürmese bari. (nuh peygamber) =))
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
#4 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Sevgili günlük ;
Saat gecenin 3'ü ve sevgilim yine ba?lad? saçmalamaya (21.yüzy?l gibi falan;crazy_devil) abi yaz?k oluyo benim gençli?ime yaaa
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Misafir
Paylaşım: NAN / -INF |
sewgili günlükcü?üm;
sewgilim benim gecenin 3.30 unda sacmalad???m? san?o ama yan?l?o çünki sac malanmaz taran?r ![]() (21.yüzy?l dio) |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
WebMaster/Site Admin
|
Alıntı:
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
Misafir
Paylaşım: NAN / -INF |
belki kendini 18. yy da hissdenler war nerden bilion belki kendilerini o yüzy?lda ya??o san?olar hayret ya allla allla
sen bana dicene kendi yazd???na bak sende öle demi?sin Konu
diabolical tarafından
(03-04-2007 Saat: 06:04 'de) değiştirilmiştir..
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Mar 2007
Paylaşım: 0 / 104
Alıntı: