|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:03 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Müzekart'a sultanlı tanıtım
Türkiye'deki 300'ü aşkın müze ve ören yerini yıl boyunca gezme olanağı sağlayan müze kart için tarih ve müziğin kucaklaştığı bir tanıtım hazırlandı. Kart, Osmanlı padişahı, sultanı, Romalı kadın ve erkek kıyafetleri giymiş öğrencilerin yer aldığı stantta tanıtılacak.
AA muhabirinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan aldığı bilgiye göre, bakanlık ile TÜRSAB'ın kültür ve sanatseverlere sunduğu müze kartın tanıtımı bu hafta sonu Ankara'daki Panora ve Ankamall alışveriş merkezlerinde yapılacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve ören yerini 20 YTL karşılığında 1 yıl boyunca sınırsız gezebilme olanağı sunan ve resimli bir kimlik kartıyla 1 dakika içinde çıkarılabilen kartın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla iki gün süren kültürel etkinlikler düzenlenecek. Panora alışveriş merkezindeki tanıtım ve satış amaçlı kurulacak stantta Osmanlı padişahı, Osmanlı sultanı, Roma kadın ve erkek kıyafetleri giymiş 4 üniversite öğrencisi yer alacak. Bu öğrenciler tanıtım dokümanlarını dağıtırken, alana konulan 2 büyük ekran televizyonda da müze kart reklamı ve tanıtımına ilişkin film gösterilecek. Etkinlik kapsamında, iki sanatçı, 14.00-15.00 saatleri arasında klarnet ve akordeon dinletisi sunacak. Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nin yıl boyunca çocuklarla tarihi ve kültürü tanımaları amacıyla yaptığı etkinliklerin küçük bir kesiti de alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek. Ayrıca, müzeyi tanıtan kitap, CD gibi materyaller de stantta sergilenecek. Ayrıca, 10-13 yaşları arasındaki, tarihi kıyafet giymiş 10 çocuk da broşür dağıtımı ve müze çalışmalarının tanıtımına katılacak. Etkinlikte, müze kopyası 2-3 eser de sergilenecek. Ankamall'deki müze kart standında da Osmanlı ve Roma dönemini yansıtan kadın ve erkek kıyafetleri giymiş 4 kişilik tanıtım grubu yer alacak. Burada da 17.00-18.00 saatleri arasında klarnet ve akordeon dinletisi sunulacak. Müze kartlar, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı tüm müze ve ören yerleri ile "MüzeKart" internet adresinden satın alınabiliyor.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... MOSED-Motosiklet Sevenler Derneği Konu
crazy_devil tarafından
(11-07-2008 Saat: 20:40 'de) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|