|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderatör |
Yeni motorum-Suzuki XF 650 Freewind
Arkadaslar, Hyosungumdan sonra yaklasik bir ay motorsuzluk canima tak etti ve bugun oglen itibari ile birazda yatirim amacli bir Suzuki XF 650 Freewind aldim. Bu yolla enduro ya da ilk adimimi atmis oldum. Ilk izlenimlerim? Motor gercekten cok yuksek. Ve virajlarda en yakin zamanda asmam gereken bir guvensizlik hissi yaratiyor. Gucu ve tork u oldukca yerinde. Hizlanmasi ise bekledigimin cok otesinde. Cok kisa bir surede 100 e ulasabiliyor. Henuz olcemedim tabi ama tahminim 5 saniye civarlari olmasi gerek. Maksimum hizda ise bugun anayolda 182 gordum ama daha da gidermi suphelerim var. Digital kadran da acikcasi ayri bir hava katmis motora. En kisa surede motorun resimlerini de siteye upload edicem. Ne diyeyim, hepimize kazasiz belasiz keyifli surusler...
Sevgiler Saygilar, Deniz Sasal |
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Karde?im yaaa
?n?allah Kazas?z Belas?z binmen nasip olur kankam. En k?sa sürede makina hakk?ndaki dü?üncelerini ?NCELEMELER bölümümüzde yazaca??ndan eminim.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Moderatör Turnuvaları kazanan: 1 Üyelik tarihi: Feb 2007
Paylaşım: 0 / 299
Deniz çok sevindim dar?s? hepimizin ba??na. Kazas?z belas?z sürü?ler diliyorum.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Super Moderatör |
?üpheli olacak bir durumu yok. Raicinin oldukça alt?na ald?m bir arkada??m?z?n acil paraya ihtiyac? olmas?ndan dolay?.
Herkese te?ekkür ederim. Arkada?lar bugun ö?leden sonra motoru denemek için yola ç?kt?m ve daha önce ileri sürü? teknikleri e?itimi ald???m pistte yakla??k iki saat boyunca hem viraj hem swerving çal??t?m. Antreman?m bittikten sonra da çok çok çok ani bir kararla çantam? bile toplamadan yola ç?kt?m. Urla, Seferihisar, Özdere, Gümüldür derken kendimi Ku?adas?nda buldum Konu Deniz tarafından (17-05-2007 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Korumasý |
|
|
|