Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:54 .  

Geri git   MOSED.NET FORUM-Türkiye'nin Motosiklet Portalı > Mosed.Net Forum > Mosed Moto Sohbet

Anasayfa İncelemeler Galeri Oyun Blogum Yeni Mesajlar İstatistik Radyo & TV Profilim
FORUM İletişim Rota Planlama Hava Durumu Link Paylaşım RSS SiteMap Gizlilik Bildirimi Reklam Ver

Bookmarks
Sosyal Link Paylaşımı
 Kaydet AddThisTo Kaydet Digg Kaydet Reddit Kaydet Furl Kaydet Del.icio.us Kaydet Google Kaydet Yahoo! This Kaydet Technorati Kaydet StumbleUpon Kaydet Spurl Kaydet Netscape Kaydet Spurl Mister Wong KaydetKaydet MSN Live  Kaydet Blinklist Kaydet Netvouz Kaydet Designfloat Kaydet Yumiyum Kaydet Backflip Kaydet Blogmarks

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-05-2007, 20:51   #1 (permalink)

Super Moderatör

Avatar Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Üyelik Bilgileri

Seviye: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 137
Güç: 19 / 699
Tecrübe: 48%

İletişim Deniz - MSN üzeri Mesaj gönder

Yeni motorum-Suzuki XF 650 Freewind

Arkadaslar, Hyosungumdan sonra yaklasik bir ay motorsuzluk canima tak etti ve bugun oglen itibari ile birazda yatirim amacli bir Suzuki XF 650 Freewind aldim. Bu yolla enduro ya da ilk adimimi atmis oldum. Ilk izlenimlerim? Motor gercekten cok yuksek. Ve virajlarda en yakin zamanda asmam gereken bir guvensizlik hissi yaratiyor. Gucu ve tork u oldukca yerinde. Hizlanmasi ise bekledigimin cok otesinde. Cok kisa bir surede 100 e ulasabiliyor. Henuz olcemedim tabi ama tahminim 5 saniye civarlari olmasi gerek. Maksimum hizda ise bugun anayolda 182 gordum ama daha da gidermi suphelerim var. Digital kadran da acikcasi ayri bir hava katmis motora. En kisa surede motorun resimlerini de siteye upload edicem. Ne diyeyim, hepimize kazasiz belasiz keyifli surusler...

Sevgiler Saygilar,

Deniz Sasal
Sponsor Bağlantılar
Alt 15-05-2007, 21:07   #2 (permalink)
WebMaster/Site Admin

Avatar crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım RaJuMeter Champion! Snow Boarding Champion! 123 Go Ste Champion!

Üyelik Bilgileri
My Mood:

Seviye: 59 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 2188 / 2188
Güç: 2521 / 7590
Tecrübe: 35%

İletişimcrazy_devil - İCQ üzeri Mesaj gönder crazy_devil - AİM üzeri Mesaj gönder crazy_devil - MSN üzeri Mesaj gönder crazy_devil - YAHOO üzeri Mesaj gönder crazy_devil isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder

Karde?im yaaa Demi?tim sen çok dayanamazs?n makinan olmazsa diye Dedi?ime geldin de?ilmi ?imdi Hay?rl? u?urlu olsun karde?im.
?n?allah Kazas?z Belas?z binmen nasip olur kankam.
En k?sa sürede makina hakk?ndaki dü?üncelerini ?NCELEMELER bölümümüzde yazaca??ndan eminim.

MOSED-Motosiklet Sevenler Derneği

crazy_devil Send an LPP message?   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-05-2007, 21:18   #3 (permalink)
diabolical
Misafir

Avatar diabolical - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Seviye: -INF [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: NAN / -INF
Güç: -INF / -INF
Tecrübe: NAN%

İletişim
hay?rl? olsun Deniz Allah kazas?z belas?z binmek nasip etsin

Uyar: (0%)

Alt 15-05-2007, 21:54   #4 (permalink)

Moderatör

Avatar Karbonat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Deniz çok sevindim dar?s? hepimizin ba??na. Kazas?z belas?z sürü?ler diliyorum.

Alt 16-05-2007, 00:57   #5 (permalink)

Web ÜYE

Avatar sarcosucos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Üyelik Bilgileri

Seviye: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 55
Güç: 6 / 257
Tecrübe: 20%

İletişim

?yi günlerde güle güle kullanman? diliyorum.
Alıntı:
Deniz´isimli üyeden Alıntı
birazda yatirim amacli bir Suzuki XF 650 Freewind aldim.
Yat?r?m konusu oldukça ?üpheli.

Alt 17-05-2007, 01:52   #6 (permalink)

Super Moderatör

Avatar Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Üyelik Bilgileri

Seviye: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 137
Güç: 19 / 699
Tecrübe: 48%

İletişim Deniz - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
sarcosucos´isimli üyeden Alıntı
Yat?r?m konusu oldukça ?üpheli.
?üpheli olacak bir durumu yok. Raicinin oldukça alt?na ald?m bir arkada??m?z?n acil paraya ihtiyac? olmas?ndan dolay?.

Herkese te?ekkür ederim. Arkada?lar bugun ö?leden sonra motoru denemek için yola ç?kt?m ve daha önce ileri sürü? teknikleri e?itimi ald???m pistte yakla??k iki saat boyunca hem viraj hem swerving çal??t?m. Antreman?m bittikten sonra da çok çok çok ani bir kararla çantam? bile toplamadan yola ç?kt?m. Urla, Seferihisar, Özdere, Gümüldür derken kendimi Ku?adas?nda buldum ?imdi Ku?adas?ndan kald?g?m Otelden yaz?yorum. Yar?n da k?smetse buradan Marmarise geçicem. Bol bol resimde çekiyorum döner dönmez ilk i?im bunlar? payla?mak olacak. çok çok keyifli bir gün oldu. Beni tan?yanlar biliyosunuz kurt var bende duram?yorum yerimde. Eski motorlar?mda da hep dola??rd?m ama ?unu belirteyim arkada?lar Enduro motor da yol yapmak kadar keyifli bir ?ey yok. Endurocular hep bahsederlerdi de ben onlar? o makina viraj yapmad?ktan sonra kamp yapsan ne olur diye terslerdim. Yan?lm???m bugün limitlerine kadar zorlad?m motoru. En ufak bir kayma ya?amad?m. Allah gezinin sonuna kadar da göstermesin Ama ?unu da belirteyim zaman zaman hani 20 30 nm daha fazla tork istemedim de de?il... Gözüm doysun dimi

Konu Deniz tarafından (17-05-2007 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood Korumasý

Alt 11-06-2007, 00:36   #7 (permalink)

Web ÜYE

Avatar crazywindy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Üyelik Bilgileri

Seviye: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 233
Güç: 42 / 1033

İletişim crazywindy - MSN üzeri Mesaj gönder

hay?rl? olsun allah kazas?z belas?z sürü?ler nasip etsin::

enduro güzel makine tad?n? c?kar::

Alt 04-06-2008, 17:15   #8 (permalink)

Web ÜYE

Avatar falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım

Üyelik Bilgileri
My Mood:

Seviye: 1 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 0
Güç: 0 / 0
Tecrübe: 0%

İletişim

arkadaşlar slm bende bi tane freewind almak üzereyim.Bana kullanma kitapçığını nerden bulacağımı armısınız?

Alt 04-06-2008, 19:05   #9 (permalink)
WebMaster/Site Admin

Avatar crazy_devil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluklarım RaJuMeter Champion! Snow Boarding Champion! 123 Go Ste Champion!

Üyelik Bilgileri
My Mood:

Seviye: 59 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 2188 / 2188
Güç: 2521 / 7590