|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:47 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Merhaba arkada?lar....
:::::racer 200 mü ? cbr 125 mi ?::::: hondan?n kanun?ye göre daha kaliteli ve daha iyi bir teknolojiye sahip oldu?unu herkes biliyor::: bu yüzden bu konuyu sadece performans ve güç üzerinden degerlendirelim gercekten çok merak ediyorum h?z ve güç konusunda hangisi al?r ???? :::birisi 125 cc honda kalitesi , digeri kanun? fakat 200 cc:::: |
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|
|
#2 (permalink) | |
|
WebMaster/Site Admin
|
Alıntı:
Cbr125 10000 devirde maximum 13,2Hp güç üretebilen bir makina iken; Kanuni racer 6750 devirde maximum 12,44Hp güç üretebilen bir makina. ?kisi de tek silindir ve 4 zamanl?. Racer 200 A??rl?k 143 Kg; Cbr125 115Kg. Kanuni hava soo?utmal?,Cbr125 S?v? so?utmal?. Kanuni silindir çap? : 63x62mm; Cbr125 : 58x47.2 K?yaslamay? buna göre yapabilirsin.Biraz daha ayr?nt?l? dü?ünmeni tavsiye ederim
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Web ÜYE |
bu makinalar ortalama 140 km h?za ula??yor
bu çok süratli bir h?z olmad???ndan iki makinadada bu h?za yetecek aerodinamik vardiye dü?ünüyorum:::: ayr?ca racerde daha az vibrasyon olmaz m? ? nede olsa 200 cc motora sahip ::125 cc ye göre daha az titrer öyle de?il mi? say?n admin yazd?klar?n için te?ekkürler lordselkan arkad??m sana da te?ekkür ederim Konu
crazywindy tarafından
(18-06-2007 Saat: 11:35 'de) değiştirilmiştir..
Sebep: Flood Korumasý
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
WebMaster/Site Admin
|
Alıntı:
Ayr?ca silindir hacmi ile vibrasyon aras?nda kurdu?un orant? yanl??
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Web ÜYE |
motorunun büyük olmas? motorda daha az titre?ime yol acar die dü?ünmü?tüm ama i?te kanun? kalitesi oradan taviz vermi? olabilir
2 yada 3 gün önce yolda racer 200 ü giderken gördüm amortisörlerden paslanm?? gibi c?y??tama sesi geliyordu kanun? diger motorlar?n da buna pek rastlamad?m ama racer de harbiden çok g?c?rdama sesleri geliyor racerdeki titre?imin ço?u ben ce motordan deil parçalar?n kalitesizli?inden kaynalan?yor o zaman |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Jun 2007
Paylaşım: 0 / 65
söylendi?i gibi cbr 125 14 beygierlik bir makina yani 125 liklerin neredeyse hiçbirinde bu kadar güç yok di?er taraftaki racer 200 nekadar cc büyük olsada hondan?n teknolijisiyle ba? edemez kesinlikle honda japonlar bu i?i iyi biliyor
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Jun 2007
Paylaşım: 0 / 5
Bencede honda cbr125 çünkü bizim bir arkada??n race200 var viraj lara felan girince motoru yat?r?nca nedense çok sawruluyoo 135 dedik 2 ki?i motordan çok ses geliyo daha o da 1 ayl?k motor olmas?na ra?men benim mondial 125kt war onunla wirajlara girince sawrulmuyo pek ama race gibi basm?yoo en son 130 dedi....
Konu
crazy_devil tarafından
(28-06-2007 Saat: 13:29 'de) değiştirilmiştir..
Sebep: Forum Kurallarý Md.52: Ãmzalarda forum üyelerinin kiþisel (kendilerini tanýtan) web siteleri dýþýnda herhangi bir web sitesinin veya reklam amaçlý ticari bir web sitesinin linkinin konulmasÃ
|
|||||||||
|
|
|