|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster
|
Özürlü Sürücüler (Yazar: Volkan AKAN)
Merhabalar.
Siteye yaz? yazmayal? uzun süre oldu. Ama bu gün ve daha önceki günler de s?kça rastlad???m bir durumu sizlerle payla?mak istedim. Nice Ertu?rul'lar? aram?zdan alan ve bir k?sm?m?z? sakat b?rakan... Bedensel özürlü de?il ; zihinsel özürlü sürücülerden bahsetmek istiyorum. Onlar?n özürlü oldu?unu düz yolda de?il sadece kav?ak ve dönemeçlerde ; yol a??zlar?nda farkedebilirsiniz ve farketti?inizde bazen çok geç olabilir... Evet bahsedece?im konuyu anlad?n?z. Sinyal ve ayna özürlülerden konu?aca??m. Onlar sadece gitmek istedikleri istikameti kafalar?na takan ; kar??dan veya arkadan gelenleri iplemeyen ve hususi olarak seri davran?p; kendilerine yol vereceklerini dü?ünen sürücüler. Ve bu 2 unsuru kullanmak gerçekten insanüstü özellik gerektirmez.Beyniniz ve beyninizin yönetti?i elleriniz varsa ; mutlaka bunlar? kullanabilirsiniz... Konu buraya kadar anla??lm??t?r. Peki o zaman neden ; sinyal kullanm?yorlar. Kav?aklarda ilerlerken ; aniden yawa?lay?p , pat diye önümüze k?ran sürücüler neden görüyoruz.Düz yolda giderken ; sollayaca??m?z araba neden sol tarafa k?r?yor? Kav?aklara yakla?t???n?z zaman önünüzdeki veya kar??n?zdaki araçta anormal bir yawa?lama görürseniz mutlaka h?z?n? kesin; mümkünse selektör yap?n veya korna çal?n. E?er yak?n plandaysan?z ve kar??dan gelen sürücüyü net bir ?ekilde görebiliyorsan?z ; gözlerine bak?n. Bunlar mutlaka sizin hayat çizginizi sabit tutacakt?r. Al?nt? de?ildir.Kendi yaz?md?r. Anlatmak istedi?imi net ve k?sa bir ?ekilde dile getirmek istedim... Sayg?lar. |
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|