|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:03 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Sofuo?lu : Fazla Zorlanmad?m
Türk pilot, Kenan Sofuo?lu'nun yar??t??? Ten Kate Honda tak?m? bugün yap?lan Dünya Superspoer ?ampiyonas?'n?n dördüncü aya??n? domine etti. Valencia'daki yar??ta Kenan zafere ula??rken, Pitt de ikinci olarak büyük ba?ar? gösterdi. Sofuo?lu böylece 95 puana yükselerek en yak?n rakibi Foretle aras?ndaki fark? 44 puana ç?kard?. Ronald Ten Kate Supersport için hareketli ve heyecanl? bir yar?? geçirdik. Biz ?ansl?yd?k çünkü Kenan yar???n erken turlar?nda liderli?i eline ald? ve ard?ndaki grubu çeki?meye b?rakt?. Andrew ikincilik için di?erleriyle mücadele ederken üç pilot kaza yap?nca i?i oldukça rahatlad?. Yar??? mükemmel bir pozisyonda tamamlad?k. Büyük övgüleri Kenan'a vermeliyim çünkü yine olgun bir yar?? ç?kard?. Strese girmeden liderli?i elinde tutmas?n? bildi. Andrew bize mükemmel bir hediye verdi ve bir kez daha ne kadar kapasiteli bir pilot oldu?unu herkese gösterdi. Sonuç sadece mükemmel söylecek tan?mlayacak söz bulam?yorum. Kenan Sofuo?lu Çok mutluyum. Kuru hava ko?ullar? bana fazlas?yla yard?m etti. Benim için önemli olan yar?? boyunca yerimi korumamd?. Üç pilot kaza yap?p yar?? d??? kal?nca fark?n yeterli oldu?unu dü?ündüm ve fazla zorlamad?m. ?steseydim fark? daha fazla açabilirdim ancak buna ihtiyac?m yoktu. Fark?n ne kadar oldu?unu görüyordum ve zorlayabileceklerini dü?ünmedim bu yüzden zorlamad?m. Her ne olursa olsun yine kazand???m için mutluyum. Tak?m?ma tekrar kazanmamda yard?mc? olduklar? ve çok çal??t?klar? için te?ekkür ederim. Onlar her zaman benim arkamda ve ben de yapabilece?imin en iyisini onlara vermeye çal???yorum. otomotorspor.com
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
| Sponsor Bağlantılar |
|