|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:50 . |
|
|||||||
| Bookmarks |
![]() |
|
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Vekilimizin keyif çay? nedeniyle uça??m?z 15 dakika rötar yapacakt?r...
AKP Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun’da Havalan? VIP Salonu’nda partililerle sohbete dal?nca uça?a zaman?nda binemedi. Havalan? görevlileri pist ba??na ilerleyen uça?a durdurarak bekletti. Kap?s?n? kapatan uçak, havac?l?k kurallar?na ayk?r? olarak milletvekilini ald?ktan sonra havaland?.
![]() AKP Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun-?stanbul seferini yapan ve saat 11.00’de kalkacak olan THY’nin "??rnak" adl? 567 sefer say?l? uça??na binmek için, saat 10.10’da partililerle birlikte Samsun’un çar?amba Havaliman? VIP Salonu’na geldi. Ula?t?rma eski Bakan? Binali Y?ld?r?m’a benzerli?iyle de tan?nan Ahmet Yeni, burada çay içip partililerle sohbete dald?. Saat 11.00 s?ralar?nda uçaktaki tüm yolcular yerini ald?. Uça??n pilotu, 11.05’te kap?lar? kapatarak motorlar? çal??t?rd? ve kalk?? için pist ba??na ilerledi. Uça??n hareket etti?ini gören partililer, Milletvekili Yeni’ye ikazda bulundu. Ahmet Yeni de "Beni neden uyarmad?n?z?" diyerek görevlilere tepki gösterdi. Bunun üzerine havaalan? görevlileri, uçu? kulesi kanal?yla pilota ula?arak uça?? pist ba??nda durdurdu. Havaalan?na ait araçla pist ba??na giden Ahmet Yeni, 10 dakika sonra THY’nin ’??rnak’ adl? uça??na bindi. Ya?ananlara, Cumhuriyet Mitingi’ne kat?lmak üzere Samsun’a gelmesi beklenen CHP lideri Deniz Baykal ve DSP lideri Zeki Sezer’i kar??lamak üzere alanda bulunanlar da tan?k oldu. CHP’L?LER?N TEPK?S? CHP Grup Ba?kanvekili Haluk Koç, uça?? bekleten Ahmet Yeni’ye tepki gösterdi. Koç, "Böyle bir zihniyet olur mu? Koskoca bir uça?? nas?l bekletirsiniz? ?nsanlar uça??n içinde sizi bekliyor" diyerek tepki gösterdi. DSP ?l Ba?kan? Enver Merto?lu da "Ahmet Yeni, VIP Salonu’nda çay kahve içip partililerle sohbet ediyordu. Birden hareketlilik oldu. Sordu?umuzda muhabbete dal?p uça?? kaç?rd???n? ö?rendik. Hemen apar topar bir araca bindirilen Ahmet Yeni pist ba??na gönderildi. ?nsanlar?n uçakta bekletilmesini do?ru bulmuyoruz" diye konu?tu. ![]() Hatam yok uçak erken kalkt? SAMSUN Milletvekili Ahmet Yeni, olayda bir hatas? bulunmad???n? savunarak, uça??n 12 dakika erken hareket etti?ini iddia etti. Ahmet Yeni, DHA muhabirine "Görevlilerin bana gelip haber vermesi laz?md?. Uça??n erken hareket etti?ini görünce i? i?ten geçti diye binmek istemedim. Ama bana ’Hay?r sizi mutlaka uçuraca??z’ dediler. Yolcular durumu farketmedi. çünkü 12 dakika erken kalkan uçak bini? süreme göre normal saatinden 3 dakika geç kalkt?. Bu yüzden yolcular durumu farketmedi. ?lk kez böyle bir?ey ba??ma geldi" dedi. Kap? açmak havac?l?k kurallar?na ayk?r? ULUSLARA-RASI Sivil Havac?l?k kurallar?na göre, uçu? haz?rl??? yapan uçaklar?n kap?lar? kilitlendikten sonra yeniden aç?lmas? kurallara tamamen ayk?r?. Aksi yönde hareket edilmesi halinde pilot ve yer görevlileri hakk?nda disiplin soru?turmas?n?n ba?lat?lmas? gerekiyor. "SÖZLÜ UYARIDA BULUNDUK" AKP Samsun milletvekili Ahmet Yeni'nin sohbete dal?p uça?? kaç?rmas? ve pist ba??ndaki uça?a bekleterek binmesi üzerine Samsun Devlet Hava Meydanlar? ??letmesi Müdürü Ahmet Ayd?n, bunun büyütülecek bir durum olmad???n? savunarak, “Abart?ld??? kadar önemli bir konu de?il. Vekilimiz mütevaz? bir insand?r. Böyle bir ?ey daha önce olmad?” dedi. Ayd?n, Genel Müdürlü?ün talimat?yla ilgili ki?ilerin sözlü olarak uyar?ld???n?, konunun incelendi?ini belirtti. Milletvekili Ahmet Yeni ise, bu konudaki haberlere tepki gösterirken “Demek ki Türkiye'de ba?ka bir haber bulunamad?” dedi. AKP Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun- ?stanbul seferini yapan ve dün saat 10.10’da kalkmas? gereken THY'nin ??rnak adl? 567 sefer say?l? uça??na binmek için, çar?amba Havaalan?'n?n VIP Salonu'nda partililerle sohbete dald?. Yeni'nin kaç?rd??? uçak pist ba??nda bekletildi. Bu konudaki haberlerin yay?nlanmas?na tepki gösteren Milletvekili Ahmet Yeni, kendisine telefonla ula?an DHA muhabirine “Demek ki Türkiye'de ba?ka bir haber bulunamad?” derken ?öyle konu?tu: “Koskoca bir gazete bu olay? haber yap?yor. Benim diyecek bir ?eyim yok. Ben uça?a binmek istemedim. Ama ‘zaten al?nabilir' ?ekli olunca bindik. 4.5 y?ld?r milletvekili olarak uçuyorum. Hiçbir zaman böyle bir ?eye tenezül etmedim. Bunlar y?pratma gayreti. Beni gazete ve televizyonlardan ar?yorlar. çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Siyaseten ön kesme çal??mas?d?r bu. Her zaman söylüyoruz, ‘Bizi zaman?nda uça?a al?n' diye. VIP yolcular?n? en son ald?klar? için vatanda? zannediyor ki, biz geç kal?yoruz. Ben her zaman söylüyorum ‘bizi erken al?n' diye. Güzel olacak in?allah.” BEN B?NMEZD?M DSP Samsun ?l Ba?kan? Enver Merto?lu da bu olaya tan?k oldu?unu ve do?ru bulmad?klar?n? söyleyerek, “E?er o uça?? kaç?ran vatanda? olsayd? uçak pist ba??nda bekler miydi? ?nsan?n milletvekili olmas? ona ayr?cal?k sa?lanmas?n? gerektirmiyor. Ben olsam o uça?a binmezdim” dedi.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|