|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:10 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Merhabalar....
Ailenize bugün geldim Ali ihsan özer yaş 58 serbest meslek....1973 den beri motor kullanıyorum 650 shadow 1600 kawazaki ve en son 1100dragstar( 2 nisan 2008) çalındı....Yeni motorum 250 mct onuda seviyorum hepinize kazasız ve belasız güzel günler diliyorum ..... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Merhaba Ali ihsan bey,aramıza hoş geldiniz. Başınıza gelen talihsiz çalınma olayları için çok üzüldüm
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Web ÜYE |
Hoşgeldiniz Ali Ihsan Bey.
Ben bu calinma konusunu dogru anladigimdan emin degilim. Bahsettikleriniz eski motorlarinizdi ve son kullandiginiz Dragstar 1100 calindi diye mi, yoksa eskiden kullandiginiz Dragstar 650, Kawasaki 1600 ve Dragstar 1100 un hepsi de calindi diye mi anlamak lazim? Eger ikincisi dogruysa siz ne kadar yilmaz, inatci bir ikitekerciymissiniz öyle. Nasıl çalındığını da anlatır mısınız, bir anlık boş bulunma mı yoksa uzman hırsız kurbanı mısınız? Ben de bazan üşenip öyle sokağa bırakıyorum da... Gerçi benim cihaz pahali bişey değil, çalmaya uğraşmaz kimse diye düşünüyorum... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: Jun 2008
Paylaşım: 0 / 0
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Bir ara Adana da çok fazla motosiklet hırsızlığı olduğunu duymuştum. İstanbul'da da artmış koskoca çete çökertilmişti. Adamlar kudurdular. Utanmaz herifler :@
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|