|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:03 . |
|
|
#2 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Karde?im hiç bir makine iyi bak?ld?ktan sonra yar? yolda b?rakmaz!!! Bu makina ile de rahatl?kla 3-4 saat sürekli yol gidip 15-20 dk dinlenerek uzun kilometreler yapabilirsin.Bu hem senin sa?l???n hemde motosikletinin ömrü aç?s?ndan faydal? olacakt?r.
Sevgiler.
Resmi MOSED Üyesi Olmak İçin Tıklayınız... ROTANIZI HESAPLAYIN... HAVA DURUMUNU ÖĞRENİN... MOTOSİKLET OYUNLARI OYNAYIN... GALERİMİZDE FOTOĞRAF PAYLAŞIN... MOTOSİKLET İNCELEMELERİNE GÖZ ATIN... RADYO & TV YAYINIMIZDAN FAYDALANIN... LİNK DEĞİŞİMİNE KATILIN... KİŞİSEL BLOGUNUZU OLUŞTURUN... When Shadows Grow Longer... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Web ÜYE |
evet ben de öyle dü?ünüyorum 125 cc bile olsa 5 vitesli motor bu boru degil 3-4 saat yol demek en az 250 km yol yapar her 250 km de 20 dk mola verse aslanlar gibi yoluna devam edersin :: örnegin ?stanbul--dan Konyaya --- seyahat edeceksin mesafe 600 km en fazla 4 molada cok rahat var?r s?n
yolunuzda far?n?zda ac?k olsun::: |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Super Moderatör |
Mola verme yerlerini de benzin al?s?na denk getirebilirsin. Her depo dolumunda kendine de bir mola verirsin. Ama sevgili ytkbrs burada dusunmen gereken bir husus daha var ki o da lastikler. Motorunun uzer?nde ne lastikler var bilemiyorum. Ancak s?cak yaz gunler?nde 4 saatlik yuksek h?zlarda diyelim ki 100 120 ile giderken lastiklerin as?r? ?s?nacakt?r. Buda d?? yüzeyde çatlaklar yaratabilir. Bu çatlaklar da daha buyuk sorunlara patlamalara kadar yol acabilir. Motorunun uzerinde metzeler, michelin gibi cok kaliteli lastikler yoksa bu hususa da dikkat et lütfen.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Web ÜYE Üyelik tarihi: May 2007
Paylaşım: 0 / 145
deniz abi uyar?n için gerçekten te?kkürler..
kanuni yetkili servise gitmi?tim ba?ka bir i? için akl?ma geldi motorumu göstererek bunuda sordum.. adam aynen ?unu dedi " sen yorulana kadar git hiç durmana bile gerek yok,ben Tarsus/Mersin den Antalya ya gittim " dedi sadece Tuvalet ve S?gara için durmu? bende gaza geldim hopa ç?kt?m yola koydum 10 ytl benzin |
|||||||||
|
|
|
|