|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:49 . |
|
|
#1 (permalink) |
|
WebMaster/Site Admin
|
Levent Hatay yeniden Vestel'de
8 ay önce Vestel’den ayr?lan Levent Hatay, yeniden Vestel ?irketler Grubu’nda Vestel Pazarlama, Vestel CIS ve Ortado?u Bölgesi Pazarlamadan Sorumlu ?cra Kurulu Üyesi olarak Vestel ailesine geri döndü.
Ekim 2006’da Vestel ?irketler Grubu’ndan ayr?larak Rixos ?irketler Grubu CEO’lu?una geçen Levent Hatay, k?sa sürelik ayr?l???n ard?ndan yeniden Vestel ?irketler Grubu’nda Vestel Pazarlama, Vestel CIS ve Ortado?u Bölgesi Pazarlamadan Sorumlu ?cra Kurulu Üyesi olarak Vestel’e geri döndü. Levent Hatay’?n ?cra Kurulu Üyeli?i görev kapsam?nda Vestel Pazarlama’n?n yan? s?ra, Ba??ms?z Devletler Toplulu?u (Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, K?rg?zistan, Tacikistan, Gürcistan, Ermenistan ve Azerbaycan) ve Ortado?u Bölgesi de (?ran, Irak, Suriye, M?s?r, Fas, Libya ve K?br?s) bulunacak. Vestel ?irketler Grubu ?cra Kurulu Ba?kan? Ömer Yüngül, Hatay’?n yeniden Vestel ailesine kat?lmas?ndan duydu?u memnuniyeti dile getirirken “Say?n Hatay’?n yeniden ba?layaca?? çal??malar?n?n Vestel ?irketler Grubu’na ve kendisine hay?rl? olmas?n? diliyorum.” diye konu?tu. Hatay, 1999 y?l? Kas?m ay?nda Vestel Pazarlama A.?. Genel Müdürü olarak çal??maya ba?lad??? Vestel ?irketler Grubu’nda 2005 y?l?nda Vestel ?irketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu ?cra Kurulu Üyeli?i’ne atanm??t?. Levent Hatay kimdir? Levent Hatay, 1963 y?l?nda A.B.D. Oklahoma’da do?du. Southern Methodist Üniversitesi'nde Elektrik Mühendisli?i e?itimini 1984 y?l?nda tamamlayan Hatay, 1984-1986 y?llar? aras?nda Texas Instruments’da üretim mühendisi olarak çal??t?. Mühendislik Yönetimi konusunda lisansüstü e?itimini tamamlayan Hatay, doktoras?n? Operasyon Ara?t?rmalar? konusunda yapt?. Hatay, 1992’de Türkiye'ye dönerek önce Koç Holding bünyesinde yönetim dan??man? olarak, 1994 y?l?ndan itibaren ise Aygaz A.?.'de Yönetim Bilgi Sistemleri Müdürü olarak görev ald?. 1996’da Alt?ny?ld?z'da Operasyon Direktörü olarak göreve ba?layan Hatay, 1998 y?l?nda Alt?ny?ld?z'da kuma? bölümünün Pazarlama Direktörlü?ü’ne getirildi. Hatay, 1999 y?l?nda Vestel grubunun Türkiye'deki beyaz e?ya, elektronik e?ya, bili?im ürünlerinin sat?? ve pazarlamas?ndan sorumlu Vestel Dayan?kl? Tüketim Mallar? Pazarlama A.?.’ye Genel Müdür oldu; 2005 y?l?nda ise Vestel ?irketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu ?cra Kurulu Üyeli?i’ne atand?. Hatay, evli ve iki erkek çocuk babas?d?r. Konu
crazy_devil tarafından
(22-05-2007 Saat: 00:48 'de) değiştirilmiştir..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|